A REVIEW OF درمان کبد چرب با رژیم غذایی

A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی

A Review Of درمان کبد چرب با رژیم غذایی

Blog Article

کبد چرب در نتیجه مصرف مواد غذایی غنی از چربی و تجمع آن در این عضو به وجود می‌آورد و می‌تواند به سلامت افراد آسیب وارد کند.

استرس باعث اختلال در یک فرایند تاشدگی پروتئینی خواهد شد؛ این فرایند در مغز انجام می‌شود و مختل شدن عملکرد آن منجر به بروز کبد چرب خواهد شد.

در ادامه، فرایند درمان دارویی آغاز می‌شود که با توجه به شدت بیماری، داروهای مختلفی تجویز خواهند شد.

همچنین می‌توانید روزانه ۱ قاشق غذاخوری پودر ریشه شیرین بیان میل کنید.

قهوه: به کاهش آنزیم‌های غیر طبیعی کبد کمک می‌کند. مطالعات نشان داده‌اند که افراد مبتلا به کبد چرب که قهوه می‌نوشند، آسیب کبدی کمتری نسبت به بقیه مبتلایان دارند.

بنابراین، عادات غذایی سالم را دنبال کنید و برای تنظیم موثر کلسترول خود تلاش کنید.

کبد چرب الکلی همان‌طور که نامش پیدا است در اثر مصرف بی‌رویه‌ی نوشیدنی‌های الکلی ایجاد می‌شود؛ اما دلایل ابتلا به کبد چرب غیر الکلی ناشی از مواردی مانند دیابت، چاقی و سوء تغذیه شناخته شده است.

در ابتدا هیچ علائمی مشاهده نمی‌شود اما نه به این معنی کارایی کبد را تحت تأثیر قرار نگرفته است. بدن سازوکارهایی کبد چرب گرید ۱ دارد که به سلول‌های کبدی امکان بازسازی می‌دهد. اما آسیب مکرر می‌تواند باعث ایجاد زخم دائمی به شکل سیروز کبدی شود.

روغن‌های پخت و پز سالم را انتخاب کنید: از روغن سالم برای پخت و پز استفاده کنید. به دنبال روغن‌های سالم مانند روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن بذر کتان و سایر روغن‌های سالم باشید و غذاهای خود را با آن‌ها بپزید.

دلایل مختلفی مستعد کننده فرد برای ابتلا به کبد چرب هستند، همانطور که در تصویر نشان داده شده است این موارد عبارتند از:

ورزش منظم و تنظیم وزن: چاقی یکی از عوامل ایجاد کننده کبد چرب است. ورزش روزمره و پیگیری برنامه‌های کاهش وزن می‌تواند به شما در کنترل بیشتر تغییرات چربی در کبد کمک کند.

مقاله‌های مرتبط پزشکی:مالاریا چیست؟بیماری پارکینسون اخبار پزشکی و سلامت

مویز قرمز نیز یکی از موادی است که باعث ناپدید شدن لکه های قهوه ای می شود. یک چهارم فنجان مویز قرمز له شده نارس را با یک قاشق سوپخوری عسل مخلوط کرده آن را به مدت نیم ساعت روی پوست خود بگذارید.

چاقی می‌تواند باعث تجمع سطح کمی از انباشتگی چربی کبدی شود. معمولا ۳۰ تا ۹۰ درصد از افراد بسیار چاق به کبد چرب مبتلا هستند. وقتی وزن افراد از حد نرمال خود فاصله‌ی زیادی می‌گیرد و تحرک چندانی از خود نشان نمی‌دهند، لوزالمعده نمی‌تواند انسولین کافی برای کنترل میزان قند و چربی (کلسترول) خون را تولید کند.

Report this page